Què és xup-xup-xup?

xup-xup-xup?

Aquest nom té el seu origen en l’onomatopeia “xup-xup” que, en català, fa referència al so d’ una olla bullint.

…una olla bullint?

Aquest blog el vam iniciar la Cristina i la Sandra, dues germanes que, després d’anys compartint, en privat, les nostres inquietuds vers el món educatiu, vam decidir crear un blog on abocar-hi tot allò que anàvem descobrint i reflexionant al respecte.

Avui dia xup-xup-xup ha evolucionat, igual que les persones que el van crear. La Sandra ha sigut mare del Leo i, per tant, la Cristina és tieta. A més s’hi ha afegit una persona més al blog, la Jenn, mare de la Itzel i el Liam.

Aquest blog és com una olla bullint on tots els seus ingredients tenen relació amb l’educació, la maternitat i la criança tal i com nosaltres l’enteiem i ens agrada.

***

¿xup-xup-xup?

Este nombre tiene su origen en la onomatopeya “xup-xup” que, en catalán, hace referencia al sonido de una olla hirviendo.

¿…una olla hirviendo?

Este blog lo iniciamos Cristina y Sandra, dos hermanas que, después de años compartiendo, en privado, nuestras inquietudes alrededor del mundo educativo, decidimos crear un blog donde volcar todo aquello que íbamos descubriendo y reflexionando al respecto.

Hoy en día xup-xup-xup ha evolucionado, al igual que las personas que lo crearon. Sandra ha sido madre de Leo y, por lo tanto, Cristina ahora es tía. Además se ha añadido una persona más al blog: Jenn, madre de Itzel y de Liam.

Este blog es como una olla hirviendo todos los ingredientes de la cual tienen relación con la educación, la maternidad y la crianza tal y como nostras la entendemos y nos gusta.

2 pensamientos en “Què és xup-xup-xup?

 1. Hola Sandra,

  T’escric des de PrisMa per demanar-te permís per utilitzar l’escrit que has fet ahttps://xupxupxup.wordpress.com/2013/01/16/la-importancia-de-lortografia/ evidentment citant la font.

  Ens ha semblat una reflexió interessant i la voldríem utilitzar per iniciar un debat sobre ortografia.

  Salutacions!

  Equip PrisMa

  • Ostres! Quin greu em sap! Avui mateix he vist aquest comentari. Feia molt de temps que no podia estar pendent del blog i ara l’estem tornant a activar. Tens el nostre permís per fer-lo servir, i tant! Quina emoció! Esperem que, tot i que ha passat temps, pugueu aprofitar-lo. Moltes gràcies.

Comenta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s